Recruitment

Loopbaanbegeleiding

Sollicitatiebegeleiding

Never change a winning team

Arbeidsbemiddelingsbureau met oog voor talent

Onze naam zegt het al: als arbeidsbemiddelingsbureau werken we voor jou. Wij verbinden bedrijven en werkzoekenden met elkaar in de productie, logistiek, techniek en in de administratieve, commerciële en financiële sectoren. Op nummer één staat daarbij altijd het vinden van de juiste match. Wij zoeken namelijk niet de sollicitant bij de vacature, maar de vacature bij de sollicitant. We werken talentgericht en zorgen er op deze manier als arbeidsbemiddelaar voor dat werknemers altijd precies op hun plek zitten. Met de juiste instelling, ervaring en verwachtingen. Arbeidsbemiddeling met oog voor talent zorgt voor een succesvolle opdracht of loopbaan, elke keer weer.

Bel: 06 28376132Contactformulier

Arbeidsbemiddeling en sollicitatiebegeleiding

Als werkzoekende sta je er bij ons nooit alleen voor. Een belangrijk deel van onze rol als arbeidsbemiddelaar bestaat namelijk uit sollicitatie- en loopbaanbegeleiding. Of je nu vast zit in je huidige baan en hulp nodig hebt om je volgende uitdaging te vinden, of wel wat hulp kan gebruiken bij het presenteren van je kwaliteiten tijdens een sollicitatiegesprek. Wij nemen tijdens de arbeidsbemiddeling jouw talenten, kwaliteiten, ervaring en wensen als uitgangspunt en helpen je op die manier om de perfecte volgende stap in je loopbaan te nemen. Heb je de perfecte nieuwe werkgever al op het oog? Dan helpen we je ook nog met het opstellen van je CV en motivatiebrief, het updaten van je LinkedIn-profiel en het voorbereiden voor je sollicitatie- of arbeidsvoorwaardengesprek.

Arbeidsbemiddelingsbureau voor werving en selectie

Ook als werkgever ben je bij ons aan het juiste adres voor arbeidsbemiddeling. We verzorgen onder andere recruitment en werving en selectie. Wij zorgen ervoor dat je vacatures de juiste doelgroep bereiken en dat de juiste mensen bij jouw bedrijf komen solliciteren. Daarbij houden we van snel schakelen met korte lijnen. Zo zorgen we voor een duurzame invulling van elke vacature. Juist meer op zoek naar iets flexibels? We kunnen als arbeidsbemiddelingsbureau ook uitzenden of detacheren. Zo zit je nergens aan vast en kun je toch een geschikte medewerker vinden.

Arbeidsbemiddelaar in Brabant

Of je nu werkzoekende bent en zoekt naar de volgende stap in je loopbaan, of als werkgever een tijdelijke vervanging voor een collega zoekt: Werkt voor jou zorgt als arbeidsbemiddelaar altijd voor de juiste match, waar zowel werkgever als werknemer tevreden over kan zijn. Wij matchen op basis van kwaliteiten en talenten, niet op basis van vinkjes op papier. Zo zorgen we voor een menselijke connectie en garanderen we succes én werkplezier voor iedereen. We hebben inmiddels al jaren ervaring als arbeidsbemiddelingsbureau en zetten ons grote netwerk graag in om jou aan fijne nieuwe collega’s te helpen. Zo hielpen we al werkzoekenden en werkgevers met arbeidsbemiddeling in de volgende regio’s:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Helmond
 • Oss
 • Schijndel
 • Uden
 • Tilburg
 • Veghel
 • Waalwijk
 • Waspik


Esmie Burg

Esmie is de ideeënmachine en de dromer. Ze is energiek, nieuwsgierig en een tikkeltje ongeduldig. Ze bijt zich vast in complexe vraagstukken en is niet bang om pijnpunten bloot te leggen. Het oplossen van problemen heeft ze tot een sport verheven.

Esmie is getrouwd met Richard en samen zijn ze trotse ouders van viervoeter Klaas.

Inge Broeders

Inge houdt de boel in balans en leidt Esmie’s ideeën in goede banen. Ze is toegankelijk, begripvol en geduldig. In chaotische situaties komt ze het beste tot haar recht. Inge bezit de gave om met verschillende type mensen te levellen. Ze heeft de finesse om de juiste aandacht aan de juiste persoon te geven. Inge houdt van een grapje op z’n tijd, maar bovenal een luisterend oor.

Inge is getrouwd met Peter en samen hebben zij drie kinderen en een kat.

STUUR BERICHT

contact

Adres

Bruistensingel 400
5232 AG Den Bosch