Recruitment

Loopbaanbegeleiding

Sollicitatiebegeleiding

Never change a winning team

Carrièrecoaching en jobmatching voor een baan die bij je past

Carrièrecoaching is er voor iedereen. Het overkomt namelijk bijna iedereen wel op een bepaald punt in het leven: je hebt het gevoel muurvast te zitten in je huidige baan. Jaren heb je met plezier gewerkt, maar nu is het plafond in zicht en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden. Met onze ruime ervaring als carrière coach en jobmatcher helpt Werkt voor jou daarbij. We hebben niet alleen een breed netwerk van zowel werkzoekenden als werkgevers, maar ook oog voor talent ontwikkeling. Daardoor kunnen we jou helpen om weer het allerbeste uit jezelf te halen in een nieuwe functie. Met onze maatwerk carrièrecoaching en jobmatching helpen we je aan nieuwe uitdagingen, skills en werkzaamheden die bij je passen.

Bel: 06 28376132Contactformulier

Een carrièrecoach voor een nieuw carrièrepad

Als carrière coach helpen we je om je eigen potentieel in te zien en in te zetten. Dat begint altijd met een oriëntatiegesprek. Belangrijker dan al je kwaliteiten en vaardigheden is daarin of we een klik hebben. We kijken simpelweg of Werkt voor jou bij je past en vice versa. Na het oriëntatiegesprek gaan we dieper in op jouw kennen en kunnen met de zogeheten Me.-scan. Onze carrièrecoaching is namelijk talentgericht: daarom stellen we met deze scan vast wat jouw natuurlijke en juist kwetsbare krachten zijn, waar je talenten liggen en in welke omgeving en rol je het beste past. Op basis daarvan kunnen we samen gaan bepalen wat je nodig hebt, waar je heen wil, en hoe je dat kunt bereiken. Met de juiste carrièrecoaching en jobmatching krijgen we dat eenvoudig voor elkaar!

Vind de perfecte vacature met een jobmatcher

Nu je weet wat je wilt en wat je nodig hebt, is het alleen nog een kwestie van de juiste vacature en werkgever vinden. Ook in jobmatching word je gelukkig begeleid door Werkt voor jou. Van het vinden van bijpassende vacatures tot de voorbereiding op je arbeidsvoorwaardengesprek: je krijgt van ons job begeleiding van begin tot het eind. Als jobmatcher zoeken we nooit naar de perfecte sollicitant bij een vacature, maar juist naar de perfecte vacature bij een sollicitant. We kijken naar je talenten en kwaliteiten en zorgen er zo voor dat jij en je nieuwe werkgever een goede match zijn. Met de juiste vorm van jobmatching regelen we op deze manier duurzame aanstellingen waarin je je naar hartenlust kunt blijven ontwikkelen.

Carrièrecoaching en jobmatching voor de perfecte loopbaan

Bij Werkt voor jou hebben we inmiddels al jaren ervaring in het begeleiden van werknemers en werkgevers op het gebied van carrièrecoaching, jobmatching en meer. Dankzij onze persoonlijke aanpak en ons oog voor talent ontwikkeling zorgen we altijd voor de juiste match. In je zoektocht naar een nieuwe uitdaging kun je bovendien rekenen op hoogwaardige begeleiding van onze kant. Op die manier hebben we al vele werkzoekenden aan hun volgende werkavontuur geholpen. Dat doen we onder andere in de volgende plaatsen en regio's daaromheen:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Helmond
 • Oss
 • Schijndel
 • Uden
 • Tilburg
 • Veghel
 • Waalwijk
 • Waspik


Esmie Burg

Esmie is de ideeënmachine en de dromer. Ze is energiek, nieuwsgierig en een tikkeltje ongeduldig. Ze bijt zich vast in complexe vraagstukken en is niet bang om pijnpunten bloot te leggen. Het oplossen van problemen heeft ze tot een sport verheven.

Esmie is getrouwd met Richard en samen zijn ze trotse ouders van viervoeter Klaas.

Inge Broeders

Inge houdt de boel in balans en leidt Esmie’s ideeën in goede banen. Ze is toegankelijk, begripvol en geduldig. In chaotische situaties komt ze het beste tot haar recht. Inge bezit de gave om met verschillende type mensen te levellen. Ze heeft de finesse om de juiste aandacht aan de juiste persoon te geven. Inge houdt van een grapje op z’n tijd, maar bovenal een luisterend oor.

Inge is getrouwd met Peter en samen hebben zij drie kinderen en een kat.

STUUR BERICHT

contact

Adres

Bruistensingel 400
5232 AG Den Bosch