Recruitment

Loopbaanbegeleiding

Sollicitatiebegeleiding

Never change a winning team

Fulltime en parttime vacatures in midden Brabant

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging in je loopbaan? Werkt voor jou kan je helpen aan de perfecte vacaturematch voor zowel fulltime als parttime functies. We zoeken namelijk niet de perfecte kandidaat bij de vacature, maar de perfecte vacature bij de kandidaat. Net even andersom dus, maar dat maakt een wereld van verschil. Bij ons kun je dan ook de nieuwe baan van je dromen vinden. Bekijk onze fulltime en parttime vacatures in de productie, logistiek, techniek en in de sectoren administratief, commercieel en financieel. Zit daar niets tussen dat jouw hart sneller doet kloppen? Geen zorgen, dan gaan we samen verder op zoek naar de juiste vacaturematch.

Bel: 06 28376132Contactformulier

Fulltime vacatures vinden

Het gebeurt vrijwel iedereen wel eens in zijn of haar leven: op een gegeven moment heb je het plafond bereikt in je huidige baan en is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een nieuwe baan vinden is alleen niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Waar vind je de juiste fulltime vacatures, welke bedrijven hebben goede voorwaarden en in wat voor soort functie kun jij je op je best ontwikkelen? Dankzij ons uitgebreide netwerk in onder andere de logistiek, productie, techniek en financiën zijn we bij Werkt voor jou altijd op de hoogte van de laatste fulltime vacatures. Die vind je eenvoudig op één plek op deze website. Hulp nodig bij de voorbereiding? Naast het aanbod aan voltijd en deeltijd vacatures kun je bij ons ook terecht voor sollicitatiebegeleiding.

De juiste deeltijd vacatures voor jou

Steeds meer mensen in Nederland werken parttime en gelukkig neemt ook het aantal vacatures voor parttime functies toe. Het hoeft dus zeker niet moeilijk te zijn om een deeltijd functie te vinden die bij jou past. Wij helpen je er graag bij: voor de beste vacaturematch drinken we eerst samen even een (virtuele) kop koffie. Zo kunnen we precies uitvogelen waar jouw sterke punten liggen en wat je nodig hebt voor een nieuwe uitdaging. Met ons uitgebreide netwerk aan deeltijd vacatures is een nieuwe baan vervolgens in een handomdraai gevonden!

Fulltime en parttime vacatures in de logistiek, productie of techniek

Inmiddels hebben we bij Werkt voor jou ruime ervaring met het matchen van de juiste medewerker aan de juiste fulltime of parttime vacature. Zo hebben we zeer regelmatig vacatures ingevuld zoals productiemedewerker, logistiek medewerker en administratief medewerker. We werken altijd op basis van jouw talenten, want juist die zullen ervoor zorgen dat je nieuwe baan een succes wordt. Zowel voor jou als voor je werkgever. Dat roepen we niet zomaar: inmiddels hebben we al vele tevreden kandidaten en werkgevers aan elkaar mogen koppelen. Bijvoorbeeld in de volgende regio’s:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Helmond
 • Oss
 • Schijndel
 • Uden
 • Tilburg
 • Veghel
 • Waalwijk
 • Waspik


Esmie Burg

Esmie is de ideeënmachine en de dromer. Ze is energiek, nieuwsgierig en een tikkeltje ongeduldig. Ze bijt zich vast in complexe vraagstukken en is niet bang om pijnpunten bloot te leggen. Het oplossen van problemen heeft ze tot een sport verheven.

Esmie is getrouwd met Richard en samen zijn ze trotse ouders van viervoeter Klaas.

Inge Broeders

Inge houdt de boel in balans en leidt Esmie’s ideeën in goede banen. Ze is toegankelijk, begripvol en geduldig. In chaotische situaties komt ze het beste tot haar recht. Inge bezit de gave om met verschillende type mensen te levellen. Ze heeft de finesse om de juiste aandacht aan de juiste persoon te geven. Inge houdt van een grapje op z’n tijd, maar bovenal een luisterend oor.

Inge is getrouwd met Peter en samen hebben zij drie kinderen en een kat.

STUUR BERICHT

contact

Adres

Bruistensingel 400
5232 AG Den Bosch