Recruitment

Loopbaanbegeleiding

Sollicitatiebegeleiding

Never change a winning team

Loopbaanbegeleiding en coaching

Of je nu het plafond hebt bereikt op je huidige werk of om wat voor reden dan ook je baan bent kwijtgeraakt: je hebt loopbaan hulp nodig. We willen ons allemaal kunnen ontwikkelen op werk: nieuwe uitdagingen aangaan en nieuwe dingen leren. Dat is alleen wel makkelijker gezegd dan gedaan. Als loopbaanbegeleider kan Werkt voor jou je helpen om uit te vinden waar je sterke en zwakkere punten liggen, wat jouw talenten zijn en wat je nodig hebt om je op je best te ontwikkelen in je werk. Dat maakt de zoektocht naar je volgende baan een stuk makkelijker.

Bel: 06 28376132Contactformulier

De voordelen van loopbaanbegeleiding

Vroeger was een nieuwe baan vinden misschien relatief simpel, maar die tijden zijn voorbij. De arbeidsmarkt staat te springen om nieuwe medewerkers, maar daardoor zie je ook vaak door de bomen het bos – of door de vacatures je droombaan – niet meer. Daarom geven wij loopbaanadvies op maat. Door een professionele loopbaancoach in de hand te nemen, kun je uitvinden wat je nu écht nodig hebt en wat je leuk vindt in een baan. Met het juiste loopbaanadvies zorgen we ervoor dat je volgende functie een regelrechte droombaan is, waarin jij je nog jarenlang kunt blijven doorontwikkelen.

Online loopbaancoaching

Hoe we werken? Dat is heel simpel. Bij onze loopbaanbegeleiding draait het namelijk volledig om jou. Alles wat je nodig hebt, alles wat je moet weten, dat zit al in je. Wij helpen je als loopbaanadviseur slechts om je volledige potentieel te ontdekken. Dat begint altijd met een vrijblijvend kopje (virtuele) koffie. Je kunt bij ons namelijk zowel offline als online loopbaanbegeleiding krijgen. In ons eerste gesprek is het vooral van belang om te kijken of we een klik hebben. Wat zijn jouw verwachtingen en hoe kan ons loopbaantraject die waarmaken? Als we zeker zijn dat we samen verder willen, gaat je professionele loopbaancoaching van start.

Aan de slag met een loopbaanbegeleiding coach

Een coach zal je loopbaanbegeleiding bij ons starten met de zogeheten Me.-scan. Hiermee kun je van alles over jezelf leren als werkzoekende en werknemer. Wat zijn je sterke en minder sterke krachten, waar liggen je talenten en wat voor omgeving, functie of rol past bij jou? Op basis van deze scan kijken we wat voor loopbaan coaching jij precies nodig hebt. Zo is elk loopbaanbegeleidingstraject bij ons anders; niemand is immers hetzelfde.

Loopbaancoach zoeken

Zoek je een coach voor je loopbaan? Zoek dan niet meer verder. Werkt voor jou heeft jaren aan ervaring met loopbaanbegeleiding, online én offline. Dankzij ons uitgebreide netwerk is de volgende stap bovendien makkelijk gezet. Met ons ruime vacature-aanbod kun je na een succesvolle loopbaancoaching online zoeken naar je nieuwe uitdaging. Daar helpen we je natuurlijk ook bij. Heb je een sollicitatiegesprek gescoord? Ook dan kun je door een van onze professionals begeleid worden. Op die manier hebben we al vele werkzoekenden aan hun nieuwe uitdaging geholpen. We bieden loopbaancoaching in onder andere de volgende plaatsen en regio’s daaromheen:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Helmond
 • Oss
 • Schijndel
 • Uden
 • Tilburg
 • Veghel
 • Waalwijk
 • Waspik


Esmie Burg

Esmie is de ideeënmachine en de dromer. Ze is energiek, nieuwsgierig en een tikkeltje ongeduldig. Ze bijt zich vast in complexe vraagstukken en is niet bang om pijnpunten bloot te leggen. Het oplossen van problemen heeft ze tot een sport verheven.

Esmie is getrouwd met Richard en samen zijn ze trotse ouders van viervoeter Klaas.

Inge Broeders

Inge houdt de boel in balans en leidt Esmie’s ideeën in goede banen. Ze is toegankelijk, begripvol en geduldig. In chaotische situaties komt ze het beste tot haar recht. Inge bezit de gave om met verschillende type mensen te levellen. Ze heeft de finesse om de juiste aandacht aan de juiste persoon te geven. Inge houdt van een grapje op z’n tijd, maar bovenal een luisterend oor.

Inge is getrouwd met Peter en samen hebben zij drie kinderen en een kat.

STUUR BERICHT

contact

Adres

Bruistensingel 400
5232 AG Den Bosch