Loopbaanbegeleiding.

Werkt voor jou.

Je wil simpelweg groeien. Je voelt dat er meer in zit en voelt dat er potentieel onbenut blijft. Warm, comfy maar muurvast in je huidige baan. Of op dit moment even helemaal geen baan. De kern is hetzelfde: je mist uitdaging, doelen en gelijkgestemden. Je ziet door de bomen het bos niet meer. De gebaande paden ben je beu, maar bij het verlaten van de veilige weg voel je weerstand. Eén ding is zeker: het is tijd voor actie. Maar waar begin je?

 

Bij de basis. En de basis van alles ben jij. 

Alles wat je nodig hebt of moet weten, is al aanwezig in jezelf. Net als in de zaden van een boom ligt opgeslagen wat voor prachtbloemen of -vruchten aan de takken zullen groeien, geldt dat ook voor jou. 

Het kan zijn dat jouw zaden bedolven zijn geraakt onder een dik bladerdek. Dat sluipt erin. Met aandacht en de juiste routekaart vinden we samen jouw zaden terug. Jouw kern. We helpen met het ontkiemen van jouw zaden, zodat jij de vruchten kunt plukken van jouw potentieel. 

Werkt voor jou helpt je groeien en bloeien. Je hebt namelijk meer in je mars dan je denkt. 

Onze werkwijze

Het oriëntatiegesprek: in een korte, vrijblijvende kennismaking screenen we of en wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kijken of er een klik is van beide kanten. Simple as it is.

Tijd om te ontkiemen! We gaan terug naar jouw natuur met de Me.-scan. Met behulp van deze scan krijg je antwoord op vragen als: wat zijn mijn natuurlijke krachten? Waar liggen mijn talenten? Waar liggen kwetsbare krachten? Welke omgeving en rol past het beste bij mij?

We beginnen achterstevoren. Als je straks over je schouder terugblikt, waar hoop je dan dat je staat en bereikt hebt? We schetsen de ideale omgeving waarbinnen jij in volle glorie kunt wortelen.

Het groeiplan: moeten we snoeien, graven, enten of onkruid bestrijden? En wat voor voeding hebben we daarvoor nodig zodat jij kan groeien en bloeien?