Recruitment

Loopbaanbegeleiding

Sollicitatiebegeleiding

Never change a winning team

Persoonlijke sollicitatiebegeleiding

Solliciteren: het klinkt zo simpel. Toch kunnen de meesten van ons wel wat sollicitatiehulp gebruiken. Of het nu het opstellen van je CV is, of de voorbereiding voor je arbeidsvoorwaardengesprek: bij Werkt voor jou kun je terecht voor sollicitatiebegeleiding voor elke soort functie. Niet voor niets hebben we al ruim vijftien jaar aan ervaring – zowel aan de kant van werkgevers als werknemers. We weten dus precies wat er komt kijken bij een sollicitatieprocedure en kunnen je op vele manieren begeleiden met sollicitatiehulp en jobmatching.

Bel: 06 28376132Contactformulier

De voordelen van sollicitatie hulp

Solliciteren kan behoorlijk lang duren. Daardoor is het soms frustrerend en stressvol om er helemaal alleen voor te staan. Juist daar kan onze sollicitatie begeleiding bij helpen! Wij geven je alle tools, tips en tricks die je nodig hebt om de beste versie van jezelf te laten zien tijdens het gehele sollicitatieproces. Je kunt je nooit 100% voorbereiden op een sollicitatiegesprek, maar een goede voorbereiding geeft je wel een voorsprong. Daar zorgt onze sollicitatiebegeleiding zeker voor.

Sollicitatiehulp en jobmatching

Werkt voor jou helpt je met het opstellen van een professioneel CV, het schrijven van een motivatiebrief en het updaten van je LinkedIn-profiel. Natuurlijk krijg je van ons ook sollicitatiebegeleiding ter voorbereiding op je sollicitatie- of arbeidsvoorwaardengesprek. Daarnaast kunnen we je ook helpen met jobmatching. We plaatsen jouw CV op relevante jobsites en helpen je met het vinden van de juiste vacatures om op te solliciteren. Iedereen heeft verschillende soorten begeleiding nodig: daarom bieden we onze sollicitatiehulp altijd op maat. Je bepaalt dus zelf waar je ons voor in wil schakelen. Zo werken we voor jou!

Een nieuwe baan vinden met sollicitatiebegeleiding

Klinkt onze sollicitatie hulp wel als iets voor jou? Neem dan vooral contact met ons op. We beginnen altijd met een vrijblijvend kopje (virtuele) koffie. Zo kunnen we eens rustig kijken of we een match zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. Klaar voor de uitdaging? Met onze persoonlijke sollicitatiebegeleiding vinden we in no time de perfecte vacature voor je. Solliciteren doe je natuurlijk nog steeds zelf, maar wij begeleiden je door het hele proces heen. Zo sta je er nooit alleen voor en kunnen we je altijd voorzien van advies en hulp. Daarbij zetten we natuurlijk onze ruime ervaring met sollicitatiebegeleiding in. We helpen vooral sollicitanten in de volgende plaatsen met de voorbereiding op hun sollicitatie, vaak inclusief hulp bij het vinden van de juiste vacature:

 • Boxtel
 • Den Bosch
 • Drunen
 • Helmond
 • Oss
 • Schijndel
 • Uden
 • Tilburg
 • Veghel
 • Waalwijk
 • Waspik


Esmie Burg

Esmie is de ideeënmachine en de dromer. Ze is energiek, nieuwsgierig en een tikkeltje ongeduldig. Ze bijt zich vast in complexe vraagstukken en is niet bang om pijnpunten bloot te leggen. Het oplossen van problemen heeft ze tot een sport verheven.

Esmie is getrouwd met Richard en samen zijn ze trotse ouders van viervoeter Klaas.

Inge Broeders

Inge houdt de boel in balans en leidt Esmie’s ideeën in goede banen. Ze is toegankelijk, begripvol en geduldig. In chaotische situaties komt ze het beste tot haar recht. Inge bezit de gave om met verschillende type mensen te levellen. Ze heeft de finesse om de juiste aandacht aan de juiste persoon te geven. Inge houdt van een grapje op z’n tijd, maar bovenal een luisterend oor.

Inge is getrouwd met Peter en samen hebben zij drie kinderen en een kat.

STUUR BERICHT

contact

Adres

Bruistensingel 400
5232 AG Den Bosch