Recruitment.

Werkt voor jou.

‘Even’ een vacature plaatsen, achterover leunen en de kandidaten stonden voor je in de rij. Herinner je het nog? De goede, oude tijd. Toen je het als werkgever voor ‘t zeggen had en toen de gulden nog van hout was. Die tijd is (helaas) niet meer.

Inmiddels weten we niet meer beter: het is dringen op de arbeidsmarkt. Gedreven en gekwalificeerd personeel is niet aan te slepen. Al een hele tijd niet. Bedrijven willen groeien, maar daar zijn de juiste mensen voor nodig. Maar waar zitten de juiste mensen en belangrijker nog: hoe zorg je voor de match made in heaven?

Werkt voor jou helpt jouw personele bezetting naar een hoger plan.

Werving & Selectie

het bereiken van de juiste doelgroep

het binden en boeien van talent

het leren kennen van nieuwe generaties

Het binden en boeien van de juiste mensen is een vak apart. Wij zijn ervan overtuigd dat er nog onontdekt talent in overvloed is. Voor een match made in heaven moeten we naar de basis. Welke ingrediënten zijn nodig om een medewerker te laten floreren binnen jouw bedrijf? En vice versa geldt: welke talenten heb je nodig om jouw bedrijf verder te laten groeien en bloeien?

Werkt voor jou ontzorgt in het gehele traject van Werving & Selectie. We houden van korte lijntjes en schakelen snel. Een intensieve samenwerking met maar één resultaat dat telt: een duurzame fit tussen nieuwe medewerker en bedrijf. 

Klinkt dit als een utopie of verre droom? Voor ons niet. Wij gaan niet voor minder. Drink met ons een (virtuele en) vrijblijvende bak koffie. We nemen je mee in hoe het Werkt voor jou

Uitzenden & Detacheren

Tijdelijke contracten

Minder risico

Flexibiliteit

Liever het werkgeverschap uitbesteden? Dat kan. Wij stellen kandidaten voor en bij een match, kan de medewerker starten. Jullie kunnen aan elkaar wennen zonder ergens aan vast te zitten. Flexibiliteit kent geen tijd. 

Interim Recruitment

Opzetten en implementeren van een wervingsstrategie

Optimaliseren van recruitment processen

Implementeren van een recruitmentsysteem

Efficiënter inrichten van werving & selectie procedures

Een recruiter die met zwangerschapsverlof gaat, burn-out is of ontslag heeft genomen? Kortom, er is nood aan de man en snelle opvulling is geboden. Werkt voor jou to the rescue. We hebben verschillende ervaren Interim Recruiters in ons team die snel kunnen schakelen. Precies wat je nodig hebt, want tijd is geld. Een ongevulde vacature kost maandelijks bakken met geld. Een Interim Recruiter helpt jouw organisatiedoelen scherp te krijgen en kan een sterk strategisch fundament leggen voor de toekomst.

Ook voor complexere strategische vraagstukken kan een Interim Recruiter uitkomst bieden.