Recruitment

Loopbaanbegeleiding

Sollicitatiebegeleiding

Never change a winning team

Uitzendbureau in Den Bosch en omgeving

Ben jij op zoek naar passend werk of juist naar talentvolle werknemers? Bij Werkt voor jou, een uitzendbureau voor Den Bosch en omgeving, ben je aan het juiste adres! Wij ontzorgen, begeleiden en verbinden bedrijven met werkzoekenden en andersom.

Bel: 06 28376132Contactformulier

Uitzenden en detacheren van werknemers

Wij doen ons best om de juiste verbinding te maken tussen werkzoekenden en bedrijven. De nadruk ligt vooral op talentontwikkeling en daarom kijken wij goed naar de unieke vaardigheden van onze kandidaten. Als uitzendbureau doen wij ons best om die talenten zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen voordat we overgaan tot uitzenden of detacheren. In plaats van simpelweg een kandidaat aan de juiste vacature te koppelen, kijken we dus eerst goed naar ieders vaardigheden, interesses en talenten.

Het uitzenden of detacheren van werknemers is beide mogelijk bij ons uitzendbureau. Het verschil tussen een uitzendkracht of een gedetacheerde werknemer zit hem in de werkrelatie met de werkgever. Een uitzendkracht is een flexibele arbeidskracht die vaak op verschillende locaties komt te werken, precies daar waar een werkgever op dat moment extra handen nodig heeft. De baan van een uitzendkracht stopt wanneer de opdracht is afgelopen. Een gedetacheerde werknemer heeft een ander soort werkrelatie met de werkgever. Deze spreekt met het bedrijf het aantal uren af, net als de einddatum van de baan. Ook worden alle afgesproken uren uitbetaald, zelfs wanneer er niet voldoende werk blijkt te zijn.

Uitzendbureau voor werk in vele sectoren

Als werkzoekende ben je bij Werkt voor jou op de juiste plaats, want wij hebben als uitzendburo een ruime keuze binnen verschillende branches. Duik bijvoorbeeld in de productie, waar elke dag een nieuw avontuur is. Of stel jezelf beschikbaar als logistiek medewerker en werk in het magazijn of de logistieke afdeling binnen een bedrijf. Voor de techneuten liggen er bij ons uitzendbureau ook genoeg banen klaar waar je jouw technische vaardigheden kunt benutten. Of ga aan de slag als administratief medewerker in de commerciële wereld om zo je organisatorische vaardigheden in te zetten. Ook is er voldoende ruimte in de financiële sector, bijvoorbeeld als financieel adviseur, mocht daar jouw talent en interesse liggen. Dit is allemaal mogelijk op basis van zowel uitzenden als detacheren.

Kortom, als kandidaat heb je de keuze uit een ruime hoeveelheid mogelijkheden in de productie, logistiek, techniek, administratie, commercie en financiën. De banen liggen voor het oprapen en wij helpen jou als uitzendburo gespecialiseerd in al deze branches. Wij informeren jou graag over de mogelijkheden van uitzenden en detacheren!

De voordelen van een uitzendbureau

Bij ons uitzendbureau staat flexibiliteit hoog in het vaandel; je kunt kiezen uit tijdelijke opdrachten, parttime rollen of zelfs een vaste baan als dat meer bij je past. Bovendien begeleiden we je door het hele proces van uitzenden of detacheren, zorgen wij ervoor dat je niet verdwaald raakt in de hoeveelheid vacatures en nemen wij de stress van het solliciteren uit handen. Kortom, wij kijken niet alleen naar de talenten per kandidaat die we vervolgens naar de juiste baan leiden, maar nemen ook een heleboel gedoe uit handen.

Werkt voor jou is een uitzendbureau dat de brug vormt tussen jou en jouw droombaan of jouw bedrijf en talentvolle werknemers. Wij richten ons op uitzenden en detacheren en zijn gevestigd in Den Bosch. In onder andere onderstaande plaatsen hebben we succesvol diverse bedrijven en kandidaten aan elkaar weten te koppelen:

  • Boxtel
  • Drunen
  • Helmond
  • Oss
  • Schijndel
  • Uden
  • Tilburg
  • Veghel
  • Waalwijk
  • Waspik


Esmie Burg

Esmie is de ideeënmachine en de dromer. Ze is energiek, nieuwsgierig en een tikkeltje ongeduldig. Ze bijt zich vast in complexe vraagstukken en is niet bang om pijnpunten bloot te leggen. Het oplossen van problemen heeft ze tot een sport verheven.

Esmie is getrouwd met Richard en samen zijn ze trotse ouders van viervoeter Klaas.

Inge Broeders

Inge houdt de boel in balans en leidt Esmie’s ideeën in goede banen. Ze is toegankelijk, begripvol en geduldig. In chaotische situaties komt ze het beste tot haar recht. Inge bezit de gave om met verschillende type mensen te levellen. Ze heeft de finesse om de juiste aandacht aan de juiste persoon te geven. Inge houdt van een grapje op z’n tijd, maar bovenal een luisterend oor.

Inge is getrouwd met Peter en samen hebben zij drie kinderen en een kat.

STUUR BERICHT

contact

Adres

Bruistensingel 400
5232 AG Den Bosch