Chauffeur rijbewijs B / Oproep +/- 20 uur per week

Amsterdam

Ter uitbreiding van het team zoekt onze opdrachtgever een nieuwe collega om bestellingen weg te brengen naar klanten in regio.

Chauffeur / Kunststofbewerker

Wat zijn je taken:

Jouw hoofdtaak ligt bij het bezorgen van de producten bij de klanten in de regio. Voor ongeveer 80% ligt hier jouw verantwoordelijkheid. De resterende tijd ben je samen met je collega’s kunststoffen aan het bewerken tot een hoogwaardig eindproduct. Hiervoor beschikken we over vele bewerkingsmachines. Denk daarbij aan het zagen, verlijmen, frezen, kunststof lassen etc. Je hebt al wat ervaring met machines, je bent handig en hebt technisch inzicht.

Wie ben jij:

Je bent technisch, leergierig, werkt graag met je handen en je weet van aanpakken en vind het leuk om met een mooi product te werken.

Je beschikt over een rijbewijs B.

Wat wij jou bieden als Chauffeur / Kunststofbewerker:

· Een oproepcontract voor gemiddeld 20 uur per week. De uren zijn flexibel in de week maar op vrijdag is er een vaste route gepland.

· €2400,- tot €2700,- bruto per maand, obv een 40-urige werkweek;

· Reiskostenvergoeding;

· 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen voor een goede werk/prive balans;

Over de opdrachtgever

Als Chauffeur ga je aan de slag binnen een klein team van ongeveer 15 personen. De organisatie maakt deel uit van een dynamische organisatie met 4 vestigingen in Nederland, die toonaangevend is in het op maat leveren van kunststof halffabrikaten in de vorm van platen, staven, buizen etc. Ze leveren en bewerken deze materialen tot producten voor haar klanten in o.a. de visuele communicatie, interieurbouw, machinebouw, scheepsbouw en voedingsmiddelen industrie. Hierbij staat hoge kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal.

Ben jij een goede chauffeur en ben jij flexibel inzetbaar voor ongeveer 20 uur in de week dan maken wij graag kennis met jou! Reageer snel!

Vacature eigenschappen

Vacature categorieLogistiek, Productie

Solliciteer online