Junior Reliability Engineer

Den Bosch

Wil jij jouw technische kennis inzetten en verder ontwikkelen waarbij je een sleutelrol speelt in het voorkomen en oplossen van machineproblemen? Maak deel uit van ons dynamische team dat afwisselende uitdagingen aangaat zowel nationaal als internationaal, inclusief spannende offshore locaties waar je per helikopter wordt ingevlogen.

Wat jij gaat doen als Junior Reliability Engineer

In samenwerking met je engineeringsteam dat bestaat uit 4 teamleden houd jij je dagelijks bezig met de kern van ons bedrijf: het voorkomen en oplossen van problemen met machines. Dit kan gaan om alle typen roterend equipment: van motoren, pompen en ventilatoren tot tandwielkasten, generatoren en turbines.

Je gaat samenwerken met ervaren engineers om betrouwbaarheidsanalyses uit te voeren, fouten te identificeren en te analyseren, en verbeteringen voor te stellen om de betrouwbaarheid te verhogen. Je krijgt de kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen en te groeien binnen een stimulerende en ondersteunende omgeving. Je werkzaamheden bestaan zowel uit condition monitoring bij de klant als het uitwerken van de analyses en rapporten op kantoor.

Jouw werkzaamheden bestaan uit: 

 • Condition monitoring van machines op locatie bij de klant. Dit bestaat o.a. uit metingen van trillingen, temperatuur, geometrie en visuele inspecties.
 • Balanceren en/of uitlijnen van machines om hun betrouwbaarheid te vergroten.
 • Ondersteunen bij het uitvoeren van betrouwbaarheidsanalyses en het identificeren van kritieke gebieden voor verbetering.
 • Analyseren van gegevens en het opstellen van rapporten om trends en patronen in betrouwbaarheidsprestaties te identificeren.
 • Assisteren bij het ontwikkelen en implementeren van verbeteringsplannen om de betrouwbaarheid van de machines te verhogen.
 • Samenwerken met interne teams om betrouwbaarheidskwesties op te lossen en preventieve maatregelen te implementeren bij de klant

Wat goed van pas komt in de rol Junior Reliability Engineer

 • Minimaal mbo-opleiding techniek richting bijvoorbeeld: werktuigbouwkunde, mechatronica, machine onderhoud, automotive of elektrotechniek.
 • Algemene brede interesse in de meettechnieken en machines.
 • Communicatief vaardig en servicegericht.

Wat jij hiervoor krijgt

 • Een uitdagende, afwisselende en stimulerende werkomgeving waarin je jouw vaardigheden kunt ontwikkelen en steeds weer nieuwe dingen leert, zelfs op de meest unieke locaties.
 • Uiteraard salaris! Afhankelijk van je kennis en ervaring tussen €2.600 en €3.500 bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek.
 • Direct een jaarcontract bij Van Geffen Reliability met intentie tot een vast dienstverband.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, telefoon, bedrijfsauto en pensioenregeling.
 • Een vaste fulltime baan voor 38 uur per week in dagdienst. Liever 32 uur per weekwerken? Ook dat is bespreekbaar.
 • Geniet van niet alleen 25 dagen aan welverdiende vakantie, maar breid ze ook uit door middel van de flexibele tijd-voor-tijd regeling, zodat je optimaal kunt profiteren van jouw werk-privé balans.
 • Interne training on the job.

Onze opdrachtgever Van Geffen Reliability

Van Geffen Reliability is onderdeel van de AVT Reliability Group. Je werkt daardoor in een sterk groeiende en internationale groep van vooraanstaande en vooruitstrevende bedrijven op het gebied van reliability, diagnostics en engineering services. Van Geffen Reliability is uitgegroeid tot een van Europa’s meest ervaren bedrijven op het gebied van betrouwbaarheid en integriteit van assets. Als onafhankelijke specialisten leveren onze ingenieurs hoogwaardige diensten op het gebied van meting, engineering en advies. Met onze expertise en geavanceerde apparatuur en software kunnen we allerlei soorten machinerie- en structuurproblemen voor onze klanten diagnosticeren, oplossen en doorlopend advies en ondersteuning bieden om hun systemen te verbeteren voor toekomstige betrouwbaarheid.

Van oorsprong zijn we een familiebedrijf, wat zich nog steeds uit in een open en informeel werkklimaat met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een groep collegiale en energieke collega’s van ongeveer 15 medewerkers, met een hoge mate van betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid. Onze projecten brengen ons naar diverse omgevingen, inclusief spannende offshore locaties waar je per helikopter naartoe wordt gebracht.

Interesse?

Laat jouw passie voor technologie schitteren. Solliciteer nu en maak jouw carrière klaar voor avontuur! Stuur je reactie naar recruitment@vgreliability.com

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je bellen of appen met Inge via telefoonnummer 06-38447204. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen of appen met Geert via telefoonnummer 06-48562466. Je kunt ook je gegevens achterlaten via de mail en wij nemen contact op met jou.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieTechniek

Solliciteer online

A valid email address is required.