Reliability Service Engineer

Den Bosch

Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière als technisch expert, waarbij je een cruciale rol speelt in het voorkomen en oplossen van complexe machineproblemen? Sluit je aan bij van Geffen Reliability dat uitdagende projecten nationaal en internationaal aanpakt, inclusief boeiende offshore locaties waar je per helikopter wordt vervoerd.

Wat jij gaat doen als Reliability Engineer

Als onderdeel van een ervaren engineeringsteam, bestaande uit 4 teamleden, werk je dagelijks aan het hart van onze operatie: het voorkomen en oplossen van diverse machineproblemen. Dit omvat een breed scala aan roterende apparatuur, variërend van motoren, pompen en ventilatoren tot tandwielkasten, generatoren en turbines.

Door jouw machinekennis in combinatie met moderne meet- en inspectietechnieken monitor en doorgrond je machineproblemen en voorzie je de klant van een passend advies voor een betrouwbare machine of machinepark. Je krijgt de kans om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien binnen een stimulerende en ondersteunende werkomgeving. Je werkzaamheden omvatten zowel condition monitoring bij klanten als het uitwerken van analyses en rapporten op kantoor.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder meer:

 • Condition monitoring van machines op locatie bij klanten, dit betreft o.a.: het implementeren van nieuwe programma’s, installatie van sensoren en het uitvoeren van benodigde metingen en inspecties.
 • Balanceren en/of uitlijnen van machines om hun betrouwbaarheid te vergroten.
 • Analyseren van gegevens en het opstellen van rapporten om trends en patronen in betrouwbaarheidsprestaties te identificeren.
 • Het ontwikkelen en implementeren van verbeteringsplannen om de betrouwbaarheid van machines te verhogen.
 • Duidelijk communiceren van resultaten en aanbevelingen aan de klant en het ondersteunen van de klant bij de interpretatie en implementatie hiervan.
 • Samenwerken met interne teams om betrouwbaarheidskwesties op te lossen en preventieve maatregelen te implementeren bij klanten.

Wat goed van pas komt in de rol van Reliability Engineer

 • Minimaal mbo-opleiding in techniek, zoals werktuigbouwkunde, mechatronica, machineonderhoud, automotive of elektrotechniek.
 • Brede interesse in meettechnieken en machines.
 • Praktische “in the field” ervaring in een industriële en/of maritieme omgeving
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en servicegerichtheid.

Wat jij hiervoor krijgt

 • Een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en voortdurend kunt leren, zelfs op unieke locaties.
 • Uiteraard salaris! Afhankelijk van je kennis en ervaring tussen €3.000 en €4.000 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Direct op jaarcontract bij van Geffen Reliability met intentie tot een vast dienstverband.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, telefoon, bedrijfsauto en pensioenregeling.
 • Een vaste fulltime baan voor 38 uur per week in dagdienst. Liever 32 uur per week werken? Ook dat is bespreekbaar.
 • Geniet van niet alleen 25 dagen aan welverdiende vakantie, maar breid ze ook uit door middel van de flexibele tijd-voor-tijd regeling, zodat je optimaal kunt profiteren van jouw werk-privé balans.
 • Interne training on the job.

Onze opdrachtgever van Geffen Reliability

Van Geffen Reliability is onderdeel van de AVT Reliability Group. Je werkt daardoor in een sterk groeiende en internationale groep van vooraanstaande en vooruitstrevende bedrijven op het gebied van reliability, diagnostics en engineering services. Van Geffen Reliability is uitgegroeid tot een van Europa’s meest ervaren bedrijven op het gebied van betrouwbaarheid en integriteit van assets. Als onafhankelijke specialisten leveren onze ingenieurs hoogwaardige diensten op het gebied van meting, engineering en advies. Met onze expertise en geavanceerde apparatuur en software kunnen we allerlei soorten machinerie- en structuurproblemen voor onze klanten diagnosticeren, oplossen en doorlopend advies en ondersteuning bieden om hun systemen te verbeteren voor toekomstige betrouwbaarheid.

Van oorsprong zijn we een familiebedrijf, wat zich nog steeds uit in een open en informeel werkklimaat met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een groep collegiale en energieke collega’s van ongeveer 15 medewerkers, met een hoge mate van betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid. Onze projecten brengen ons naar diverse omgevingen, inclusief spannende offshore locaties waar je per helikopter naartoe wordt gebracht.

Interesse?

Laat jouw passie voor technologie schitteren. Solliciteer nu en zet jouw carrière klaar voor avontuur! Stuur je reactie naar recruitment@vgreliability.com

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je bellen of appen met Inge via telefoonnummer 06-38447204. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen of appen met Geert via telefoonnummer 06-48562466. Je kunt ook je gegevens achterlaten via de mail en wij nemen contact op met jou.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieTechniek

Solliciteer online

A valid email address is required.