Sales Engineer

Den Bosch

Ben jij een gepassioneerde technicus met een talent voor sales? Heb jij ervaring in een technische omgeving en ben je klaar om jouw expertise te gebruiken om onze groeiambities waar te maken? Dan is dit jouw kans om de nieuwe rol van Sales Engineer bij Van Geffen Reliability te vervullen!

Wat jij gaat doen als Sales Engineer

Als Sales Engineer speel jij een essentiële rol in het uitbreiden van onze klantenkring en het versterken van onze positie in de markt. Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten en onderhoudt nauw contact met bestaande relaties. Jouw doel? Het vinden van de beste oplossingen voor hun betrouwbaarheidsuitdagingen van het machinepark. Je luistert naar hun behoeften, denkt proactief mee en presenteert onze innovatieve diensten en producten op een overtuigende manier.

Jouw rol:

Als Sales Engineer ben jij het gezicht van van Geffen Reliability naar onze (nieuwe) klanten in de Benelux en Duitsland. Je hebt een scherp oog voor nieuwe kansen en weet deze om te zetten in succesvolle deals. Je bouwt sterke relaties op met klanten door hen te adviseren over onze technologische oplossingen en hoe deze hun processen kunnen verbeteren.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Zelfstandig uitvoeren van marktonderzoek en klantbezoeken.
 • Identificeren en benaderen van potentiële klanten in diverse industrieën.
 • Opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten, gebaseerd op technische expertise en vertrouwen.
 • Samenwerken met interne teams om technische specificaties te begrijpen en klantbehoeften effectief te vertalen naar oplossingen.
 • Adviseren van klanten over technische oplossingen die aansluiten bij hun behoeften. Tijdig laat jij onze technische specialisten aansluiten.
 • Focus op reliability, condition monitoring, advies diensten, software en sensoren.
 • Opzetten van een doeltreffende sales strategie.
 • Het opbouwen en onderhouden van een sterke pipeline van potentiële klanten.

Wat jij meeneemt

 • Minimaal een afgeronde technische Hbo-opleiding
 • Ervaring in een technisch-commerciële rol, bij voorkeur in de machinebouw
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een resultaatgerichte instelling
 • Naast de Nederlandse taal goede beheersing van de Engelse taal en bij voorkeur ook de Duitse taal.
 • Affiniteit met techniek en het vermogen om technische oplossingen te vertalen naar klantvoordelen

Wat jij hiervoor krijgt als Sales Engineer

 • Uiteraard salaris! Afhankelijk ven je kennis en ervaring tussen €3.500 en €4.500 bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek.
 • Bonusregeling op basis van resultaten.
 • Jaarcontract met intentie tot een vast dienstverband.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, telefoon, bedrijfsauto en pensioenregeling.
 • Een vaste fulltime baan voor 38 uur per week in dagdienst. Liever 32 uur per week werken? Ook dat is bespreekbaar.
 • Geniet van niet alleen 25 dagen aan welverdiende vakantie, maar breid ze ook uit door middel van de flexibele tijd-voor-tijd regeling, zodat je optimaal kunt profiteren van jouw werk-privé balans.

Over onze opdrachtgever Van Geffen Reliability

Van Geffen Reliability is onderdeel van de AVT Reliability Group. Je werkt daardoor in een sterk groeiende en internationale groep van vooraanstaande en vooruitstrevende bedrijven op het gebied van reliability, diagnostics en engineering services. Van Geffen Reliability is uitgegroeid tot een van Europa’s meest ervaren bedrijven op het gebied van betrouwbaarheid en integriteit van assets. Als onafhankelijke specialisten leveren onze ingenieurs hoogwaardige diensten op het gebied van meting, engineering en advies. Met onze expertise en geavanceerde apparatuur en software kunnen we allerlei soorten machinerie- en structuurproblemen voor onze klanten diagnosticeren, oplossen en doorlopend advies en ondersteuning bieden om hun systemen te verbeteren voor toekomstige betrouwbaarheid.

Van oorsprong zijn we een familiebedrijf, wat zich nog steeds uit in een open en informeel werkklimaat met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een groep collegiale en energieke collega’s van ongeveer 15 medewerkers, met een hoge mate van betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid. Onze projecten brengen ons naar diverse omgevingen, inclusief spannende offshore locaties waar je per helikopter naartoe wordt gebracht.

Je komt terecht in een ambitieus team dat doelgericht aan de slag gaat. Wij hebben veelzijdige projecten en waarbij wij direct invloed hebben bij onze klanten. De functie van Sales Engineer is een nieuwe rol binnen het bedrijf waarbij jij veel vrijheid en zelfstandigheid hebt.

Interesse?

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Solliciteer nu en maak deel uit van ons innovatieve team! Samen kunnen we deze nieuwe rol vormgeven en uitbouwen tot een succesverhaal. Jouw input en ideeën zijn van onschatbare waarde voor onze groei en ontwikkeling. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij van Geffen Reliability! Stuur je reactie naar recruitment@vgreliability.com

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je bellen of appen met Inge via telefoonnummer 06-38447204. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen of appen met Geert via telefoonnummer 06-48562466. Je kunt ook je gegevens achterlaten via de mail en wij nemen contact op met jou.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieTechniek

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.