Teamleider Structural Dynamics Engineer

Den Bosch

Ben jij helemaal in je element wanneer je kunt puzzelen aan complexe machines en structuren? En lijkt het jou fantastisch om niet alleen zelf aan de slag te gaan met uitdagende projecten, maar ook om jouw kennis en ervaring te delen met een gemotiveerd team? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou als Structural Dynamics Engineer bij Van Geffen Reliability!

Kom bij ons werken en maak deel uit van een gedreven team dat samen technische innovatie en probleemoplossing naar een hoger niveau tilt.

Wat ga jij doen?

We zijn op zoek naar een Structural Dynamics Engineer die niet alleen sterk is in het analyseren en ontwerpen van structuren onder dynamische belastingen, maar ook in staat is om leiding te geven, te coachen en te coördineren binnen het engineeringsteam. Je bent de persoon die het voortouw neemt bij het oplossen van problemen met machines en die de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties van structurele systemen waarborgt. Daarnaast verwachten we dat je in staat bent om technische rapportages op te stellen en presentaties te geven aan klanten om de resultaten van analyses en aanbevelingen te communiceren.

Jouw werkzaamheden bestaan uit: 

 • Coachen en coördineren van het engineersteam.
 • Uitvoeren van structurele dynamica-analyses en het voorspellen van het gedrag van systemen onder verschillende belastingcondities.
 • FEM Simulaties opzetten en uitvoeren.
 • Analyseren en beoordelen van ontwerpen op trillingen en geluid.
 • Leidingwerk beoordeling.
 • Simulaties opzetten en uitvoeren.
 • Het ontwikkelen van strategieën om de structurele integriteit te verbeteren.
 • Uitvoeren van technische rapportages en presentaties om de resultaten van analyses en aanbevelingen te communiceren aan klanten.

Wat jij meeneemt als Teamleider Structural Dynamics Engineer

 • Technische universitaire of Hbo-opleiding in Werktuigbouwkunde
 • Ervaring met dynamische simulaties
 • Ervaring met het aansturen van een team of leidinggevende capaciteiten en toe aan de volgende stap.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring met het uitvoeren van (dynamische) FEM simulaties en berekeningen

Wat jij hiervoor krijgt

 • Een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en voortdurend kunt leren, zelfs op unieke locaties.
 • Uiteraard salaris! Afhankelijk van je kennis en ervaring tussen €5.500 en €6.500 bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, telefoon, bedrijfsauto en pensioenregeling.
 • Een vaste fulltime baan voor 38 uur per week in dagdienst. Liever 32 uur per week werken? Ook dat is bespreekbaar.
 • Jaarcontract met intentie voor vast dienstverband.
 • Geniet van niet alleen 25 dagen aan welverdiende vakantie, maar breid ze ook uit door middel van de flexibele tijd-voor-tijd regeling, zodat je optimaal kunt profiteren van jouw werk-privé balans
 • Interne training on the job.

Over onze opdrachtgever Van Geffen Reliability

Van Geffen Reliability is onderdeel van de AVT Reliability Group. Je werkt daardoor in een sterk groeiende en internationale groep van vooraanstaande en vooruitstrevende bedrijven op het gebied van reliability, diagnostics en engineering services. Van Geffen Reliability is uitgegroeid tot een van Europa’s meest ervaren bedrijven op het gebied van betrouwbaarheid en integriteit van assets. Als onafhankelijke specialisten leveren onze ingenieurs hoogwaardige diensten op het gebied van meting, engineering en advies. Met onze expertise en geavanceerde apparatuur en software kunnen we allerlei soorten machinerie- en structuurproblemen voor onze klanten diagnosticeren, oplossen en doorlopend advies en ondersteuning bieden om hun systemen te verbeteren voor toekomstige betrouwbaarheid.

Van oorsprong zijn we een familiebedrijf, wat zich nog steeds uit in een open en informeel werkklimaat met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een groep collegiale en energieke collega’s van ongeveer 15 medewerkers, met een hoge mate van betrokkenheid en eigen verantwoordelijkheid. Onze projecten brengen ons naar diverse omgevingen, inclusief spannende offshore locaties waar je per helikopter naartoe wordt gebracht.

Interesse?

Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van een gepassioneerd team dat de grenzen van technische innovatie verlegt en samenwerkt aan het oplossen van complexe vraagstukken in de industrie. Stuur je reactie naar recruitment@vgreliability.com

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je bellen of appen met Inge via telefoonnummer 06-38447204. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen of appen met Geert via telefoonnummer 06-48562466. Je kunt ook je gegevens achterlaten via de mail en wij nemen contact op met jou.

Vacature eigenschappen

Vacature categorieTechniek

Solliciteer online

A valid email address is required.