Recruitment

Loopbaanbegeleiding

Sollicitatiebegeleiding

Never change a winning team

Werving en selectie bureau in Den Bosch en omgeving

Bij Werkt voor jou begrijpen we dat werving en selectie veel meer is dan het invullen van posities; het is het vinden van de juiste match tussen bedrijven en getalenteerde werknemers. De juiste medewerker op de juiste positie is immers essentieel voor het succes van elk bedrijf! Wij helpen jou graag verder bij het proces van werving en selectie en doen dat op geheel eigen wijze.

Bel: 06 28376132Contactformulier

Werving en selectie van personeel: onze aanpak

Bij Werkt voor jou geloven we heilig in een persoonlijke aanpak. Onze consultants in werving en selectie begrijpen de specifieke behoeften van elk bedrijf. Door samen het gesprek aan te gaan en ons te richten op jouw wensen, zorgen we ervoor dat elke kandidaat niet alleen over de juiste vaardigheden en talenten beschikt, maar ook goed past binnen de bedrijfscultuur. We richten ons daarbij altijd op de talenten van kandidaten en bekijken hoe we deze het beste in kunnen zetten.

Werving en selectie vormen de basis van een succesvolle organisatie. Het juiste personeel aantrekken en behouden is erg belangrijk voor het succes van ieder bedrijf. Of het nu gaat om de werving van een voltallig team of het selecteren van enkele kandidaten, als gespecialiseerd werving en selectiebureau ondersteunt Werkt voor jou bedrijven bij het gehele proces!

Werving van personeel voor diverse sectoren

Of het nu gaat om het werven van personeel of het selecteren van de juiste arbeidskrachten, als ervaren werving en selectie bureau begrijpen we de unieke behoeften van de verschillende bedrijfstakken. Of je nu commercieel actief bent of personeel zoekt voor productie, logistiek, techniek, administratie of op financieel gebied, wij zijn inzetbaar voor het vinden van geschikte kandidaten voor elke sector.

Onze deskundige consultants doen er alles aan voor het vinden van topkandidaten. Ze begrijpen de snel evoluerende arbeidsmarkt en gebruiken hun kennis om jouw bedrijf te voorzien van de best passende talenten.

Werving van technisch personeel

In technische sectoren is het vinden van hooggekwalificeerd personeel cruciaal, maar werving van technisch personeel kan een behoorlijke uitdaging zijn. Onze diensten komen voor veel bedrijven dan ook als geroepen. Wij beschikken over de juiste vaardigheden en uitgebreide ervaring met de werving en selectie van technisch personeel. Of het nu gaat om projectmanagers of uitvoerend personeel, met onze unieke aanpak op het gebied van personeels werving, versterken we jouw team en organisatie. We beschikken over de juiste netwerken en middelen om snel en effectief de juiste mensen in te kunnen zetten.

Hét werving en selectiebureau voor Den Bosch en omstreken!

Werkt voor jou is meer dan alleen een werving en selectiebureau; wij zijn namelijk jouw partner in groei. Samen streven we ernaar om de juiste mensen te vinden en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Wij kiezen dan ook niet voor de gemakkelijke weg, maar gaan graag elke uitdaging aan! Neem vandaag nog contact met ons om kennis te maken met ons team! Wij zijn gevestigd in Den Bosch en hebben al diverse kandidaten aan een job geholpen in onder ander onderstaande plaatsen:

  • Boxtel
  • Drunen
  • Helmond
  • Oss
  • Schijndel
  • Uden
  • Tilburg
  • Veghel
  • Waalwijk
  • Waspik


Esmie Burg

Esmie is de ideeënmachine en de dromer. Ze is energiek, nieuwsgierig en een tikkeltje ongeduldig. Ze bijt zich vast in complexe vraagstukken en is niet bang om pijnpunten bloot te leggen. Het oplossen van problemen heeft ze tot een sport verheven.

Esmie is getrouwd met Richard en samen zijn ze trotse ouders van viervoeter Klaas.

Inge Broeders

Inge houdt de boel in balans en leidt Esmie’s ideeën in goede banen. Ze is toegankelijk, begripvol en geduldig. In chaotische situaties komt ze het beste tot haar recht. Inge bezit de gave om met verschillende type mensen te levellen. Ze heeft de finesse om de juiste aandacht aan de juiste persoon te geven. Inge houdt van een grapje op z’n tijd, maar bovenal een luisterend oor.

Inge is getrouwd met Peter en samen hebben zij drie kinderen en een kat.

STUUR BERICHT

contact

Adres

Bruistensingel 400
5232 AG Den Bosch