Wie werkt voor jou.

Esmie & Inge.

Never change a winning team

Een doorgewinterd team dat al 15 jaar door het Landschap van de Arbeidsbemiddeling fietst. Zij-aan-zij. Om en om bepalen zij de cadans, maar samen zetten zij koers. Inge en Esmie weten wat samenwerken is. Eerst in loondienst, daarna op ZZP-basis en nu schouder-aan-schouder in een BV: Werkt voor jou tot uw dienst.

Met de fietstassen gevuld met waardevolle kennis, ervaring en flinke ondernemerszin bestormen zij het Land van de Arbeidsbemiddeling in hun eigen versnelling.

Werkt voor jou kiest voor de weg van de meeste groei in plaats van de minste weerstand. We willen kandidaten én bedrijven uitdagen en helpen op een andere manier naar een sollicitatieproces te kijken. Door intensiever samen te werken, achterhalen we de kern: wie iemand écht is en wat degene écht drijft.

Werkt voor jou staat voor:

  • Groeien & Bloeien
  • Samenwerken
  • Verandering

Zowel Inge als Esmie wordt blij van meedenken, natuurlijk verbinden en samenwerken.  Beide staan te trappelen om langdurige samenwerkingen aan te gaan die voor zowel werkgever als werknemer klopt. Met als doel natuurlijk een duurzaam dienstverband. Voor beide partijen.

Esmie Burg

Esmie is de ideeënmachine en de dromer. Ze is energiek, nieuwsgierig en een tikkeltje ongeduldig. Ze bijt zich vast in complexe vraagstukken en is niet bang om pijnpunten bloot te leggen. Het oplossen van problemen heeft ze tot een sport verheven.

Esmie is getrouwd met Richard en samen zijn ze trotse ouders van viervoeter Klaas.

Inge Broeders

Inge houdt de boel in balans en leidt Esmie’s ideeën in goede banen. Ze is toegankelijk, begripvol en geduldig. In chaotische situaties komt ze het beste tot haar recht. Inge bezit de gave om met verschillende type mensen te levellen. Ze heeft de finesse om de juiste aandacht aan de juiste persoon te geven. Inge houdt van een grapje op z’n tijd, maar bovenal een luisterend oor.

Inge is getrouwd met Peter en samen hebben zij drie kinderen en een kat.

STUUR BERICHT

contact

Adres

Bruistensingel 400
5232 AG Den Bosch

Telefoon

06-38447204
06-28376132